Uniek systeem vliegenramen! Kom het ontdekken in onze showroom of bel voor een afspraak!

 

Vlak en transparant gaas zorgen voor ongehinderde doorkijk en minimum aan onderhoud

 

  • Mooie vormgeving en hoge afwerking doet het systeem niet opvallen
  • Gebruiksvriendelijk en duurzaam uitgevoerd

Vliegenramen moeten niet enkel functioneel zijn. Het vliegenraam moet integreren in uw gevelzicht, anders breekt het vliegenraam het geheel!

De Eosol Scenica met vlakke gaas werkt met een balans-systeem: u kan deze rolhor gemakkelijk en vlot bedienen zonder enige veerspanning te ondervinden. De Scenica blijft staan waar u het loslaat!

De gepatenteerde ketting met gaassluiting is zodanig ontwikkeld dat het gaas blijft zitten bij bepaalde windbelasting, maar dat het gaas toch loslaat zonder schade indien er iemand per ongeluk tegenaan loopt.

Nieuw product LINUS XL

 

Opgerold staat netjes!

Linus XL : Gebruiksgemak én design gaan hand in hand

Door het ontbreken van tussenstijlen, het SuperView gaas en de hoogkwalitatieve afwerking integreert de Linux XL quasi naadloos in het raamgeheel. Hierdoor doet het vliegenraam geen afbreuk aan het gevelzicht en stoort het geenzins het uitzicht naar de tuin. In combinatie met het unieke SelfClose systeem, tilt deze Linus XL insectenwering op een hoger niveau.

 

Zonder storende tussenregel
Eén van de belangrijkste eigenschappen van het nieuwe 75mm aluminiumprofiel, is dat schuifvliegenramen geproduceerd kunnen worden zonder enige horizontale of verticale tussenregel.
In een traditioneel schuifvliegenraam valt deze tussenregel visueel zeer sterk op, zowel in het gevelzicht als vanuit het interieur

 

De nieuwe Eosol Linus XL laat deze tussenregel dus verdwijnen, en creëert zo een mooi strak egaal uitzicht zonder onderbrekingen. In het gevelzicht lijkt deze Linus XL eerder een raampartij dan vliegenraam, vanuit het interieur lijkt er helemaal niets meer aanwezig. Een sterke esthetische verbetering in vergelijking met gangbare vliegenramen!

 

Ondanks het stevige profiel, toont de Linus XL nog steeds verfijnd. De mooie vormgeving van het profiel, het ingewerkt aluminium greepje en een constructie zonder zichtbare schroeven zorgen voor een hoog-kwalitatieve look en afwerking.

 

Selfclosing-systeem
Het selfclosing-systeem verdient ook de nodige aandacht. Dit veilig en kindvriendelijk systeem draagt sterk bij in het praktisch gebruik én het doeleinde van de insectenwering!
Een schuifvliegendeur zal geen seconde te lang open blijven staan, maar na een passage zachtjes achter je sluiten!
Het schuifvliegenraam blijft vlot in en uit te halen en de veerkracht kan geregeld of uitgeschakeld worden.

 

Basiskenmerken:

  • voor kleine tot extreem grote afmetingen, steeds zonder tussenstijlen!
  • aluminium inbouwgreepje in RAL
  • gemakkelijk in én uitnemen zonder te schroeven
  • loopt op RVS gelagerde wieltjes
  • alle RAL kleuren beschikbaar